Politika privatnosti

Posljednje ažurirano: 25. svibnja 2021.

Vaša je privatnost važna za nas. Politika Hvar Summer Festival poštuje Vašu privatnost u vezi s bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti od Vas preko naše web stranice, http://2023.hvarsummerfestival.hr i drugih web stranica koje posjedujemo i putem kojih djelujemo.

Tražimo samo osobne podatke kada nam zaista trebaju za pružanje usluge. Prikupljamo ih pošteno i zakonito, s Vašim znanjem i pristankom. Također Vam jasno kažemo zašto ih prikupljamo i kako ćemo ih upotrebljavati.

Mi zadržavamo samo prikupljene podatke koliko god je potrebno kako bismo Vam pružili traženu uslugu. Podatke koje pohranjujemo, zaštitit ćemo unutar komercijalno prihvatljivih načina kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili izmjenu.

Ne dijelimo nikakve informacije o osobnom identitetu javno ili s trećim stranama, osim ako netko to zakonski ne zahtijeva.

Naša web stranica može se povezati s vanjskim web mjestima kojima ne upravlja. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama tih web mjesta i ne možemo prihvatiti odgovornost za njihova pravila o privatnosti.

Slobodno možete odbiti zahtjev za svoje osobne podatke, s razumijevanjem da Vam možda nismo u mogućnosti pružiti neke željene usluge.

Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naših praksi vezanih uz privatnost i osobne podatke. Ako imate pitanja o tome kako postupamo s korisničkim podacima i osobnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Ova se pravila primjenjuju od 25. svibnja 2018. godine